Renault CLIO I RI në pakon e lartë "Intens" me super çmim 14,990€ ju mirëpret në 

Renault Clio i Ri vjen me super çmim – mund ta vizitoni nga afër në Albi Mall

Renault Clio i Ri vjen me super çmim – mund ta vizitoni nga afër në Albi Mall

Renault CLIO I RI në pakon e lartë “Intens” me super çmim 14,990€ ju mirëpret në Albi Mall për t’ju takuar nga afër.

Modeli më i ri që ka pësuar evolucion nga jashtë, revolucion nga brenda dhe që ka 5 yje të sigurisë sipas standardeve 2019 të NCAP do t’ju bëj të ndiheni si në një veturë premium, por me çmim shumë të arsyeshëm.

Disa nga karakteristikat e veturës janë:

– Motor 1.0 TCe 100KF manual,
– Pako e lartë “Intens”
– Vetëfrenim emergjent,
– Drita full LED,
– Fellne alumini 16″,
– Sistemi për leximin e shenjave dhe shiritave të rrugës,
– Sensorë prapa,
– Çelës inteligjent,
– Phone mirror për Android dhe iOS,
– Dritare të errësuar prapa,
– Ekran Touchscreen 7″,
– Navigacion,
– Klimë automatike e,
– Pasqyre me palosje elektrike shumë të tjera,

Ngjyra metalike vjen me pagesë shtesë.