Restorant GORENJE ka një ofertë të mirë për fundvit

Restorant GORENJE ka një ofertë të mirë për fundvit

Festat e fundvitit janë ndër festat me të dashura dhe me të hareshme për të gjithë, e sidomos për fëmijët.

Është shumë e rëndësishme që këto festa t’i kaloni pranë më të dashurve dhe në mënyrë sa më të mirë.

Për t’i kaluar këto ditë sa më mirë Hotel & Restorant GORENJE, ka bërë një ofertë të veçantë, duke ofruar një menu speciale për fundvit.

Gorenje është përkujdesur që në këtë menu t’i keni të gjitha çka ju duhen për një darkë të veçantë, duke filluar nga paragjellat, sallatat, gjellat kryesore e deri të pijet pa limit dhe desertët, e gjithë kjo për vetëm 17 euro.

Hotel & Restorant GORENJE ka një porosi për ju: Kremtoni festat e fundvitit me familje, shoqëri apo koleg, në ngrohtësinë dhe atmosferën e shkëlqyer në Restorant Gorenje