Ronaldo e Messi nuk e duan njëri-tjetrin, shikoni çfarë bëjnë gratë e tyre (FOTO)

Ronaldo e Messi nuk e duan njëri-tjetrin, shikoni çfarë bëjnë gratë e tyre (FOTO)

Rivalë po, armiq kurrë! Ose ndoshta “pak fare”, por megjithatë respekti ekziston. Bëhet fjalë për Cristiano Ronaldon dhe Lionel Messin. më shumë në Insporti.com.