Ronaldo me deklaratë interesante për veten dhe Messin

Ronaldo me deklaratë interesante për veten dhe Messin

Cristiano Ronaldo dhe Lionel Messi nga shumë njerëz konsiderohen lojtarët më të mirë në botë për atë që kanë fituar në futboll. Diçka të tillë e pranon edhe vetë Ronaldo.më shumë në Insporti.com