Rouhani: Administrata e Trumpit më e keqja në histori të SHBA

Administrata aktuale e Shteteve të Bashkuara të Amerikës është më e keqja në histori të Amerikës, ka pretenduar sot presidenti i Iranit Hassan Rouhani.

Rouhani: Administrata e Trumpit më e keqja në histori të SHBA

Rouhani në një adresim në televizionin kombëtar ka thënë se zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Iran në shkurt do të kenë efekt në politikën rajonale dhe atë ndërkombëtare./Insajderi.com.