Rrahet brutalisht një i moshuar, sulmuesit i’a vjedhin parat dhe ikin (VIDEO)

Rrahet brutalisht një i moshuar, sulmuesit i’a vjedhin parat dhe ikin (VIDEO)

Një 61 vjeçar është rrahur nga dy të rinj në rrugët e Bronxit, raporton Insajderi.

Në videon e publikuar nga policia e amerikës 61-vjeçari shihet në rrugën White Pains, kur sulmuesit i’u afruan e njëri prej tyre e rrëzoi në trotuar të asaj rruge dhe shoku i tij, sulmuesi tjetër, e godet në kokë.

Sulmuesit pasi e rrahën fillojnë ti kontrollojnë edhe në xhepat e viktimës kështu duke i marë edhe parat që i gjetën.

Si pasojë nga rrahja i lënduari është dërguar në spital  për shkak të plagëve të marra.

Ajo se çka ka ndikuar shumë te opinion ishte mos reagimi i kalimtarëve të rastit, të cilët nuk provonin të afroheshin për të ndaluar sulmuesit. /Insajderi.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fplayers.brightcove.net%2F4137224153001%2F6aIMRO3kiI_default%2Findex.html%3FvideoId%3D6236908624001%26fbclid%3DIwAR1Dpg6zBe-IlQpzb0UItNxWju26TkjFWZMxHpKJ67UCSX38DbobuttDtrk&h=AT0uysuGEB8–Bby77l2fKn9Wn5xP2E3CjUA1QPjGjIVTuRE5Fen2f3JC9iOB3pfXhOEmdZwpyCxlyj1_Yj4-_f2Zg5dv7h-Jus8Az9fNMrbXQLpUyizykYIUZkqPXoIslIixA