Rrahje brutale, burri tërheq zvarr për toke një grua

Rrahje brutale, burri tërheq zvarr për toke një grua

Një tragjedi ka ndodhur në Disneyland të Kalifornisë në momentin kur një burrë filloi të grushtonte në fytyrë një grua.

Lufta, e cila u zhvillua të shtunën, shpërtheu nga anëtarët e familjes pasi një grua pështyu në fytyrën e një njeriu, duke e detyruar atë të fillonte të godasë atë.

Kjo më pas e detyroi bashkëshortin e gruas të hynte dhe të dy burrat shkëmbyen grushta, ndërsa fëmijët e tyre shikonin duke bërtitur.

Gruaja besohet të jetë plagosur pas përplasjes.

Siguria e parkut dhe pasuesit e tjerë hynë në atë pikë dhe e ndaluan luftën mes tyre.

Të dy çiftet kishin disa fëmijë që ishin afër dhe në pikat në mes të incidentit por nuk ishin dëmtuar nga dhuna.

Policia pasi pa videon të dielën, një ditë pasi përleshja u zhvillua thanë se tani po hapin çështje penale për palët e përfshira.