Rrahje me shkopinj bejsbolli, lëndohen 10 persona nga kimikatet e përdorura

Rrahje me shkopinj bejsbolli, lëndohen 10 persona nga kimikatet e përdorura

Dhjetëra njerëz kanë mbetur të lënduar pasi që gjatë një përleshje në një pijetore janë shprëndarë kimikate.

Policia u thirrën në barkun e Cricketers në Aylestone, në Leicestershire, kur shpërtheu një luftë dhe burrat e armatosur me shkopinj bejsbolli dhe shkaktuan dëme pijetore.

Sipas Policisë shtatë persona dhe tre policë u dërguan në spital për dëmtime të lidhura me kimikatet.

Një zëdhënës i Policisë së Leicestershire tha: “Menjëherë pas mesnatës së sotme (e diela më 7 korrik) morëm një raport të një çrregullimi që përfshinte një numër të madh njerëzish në një pijetore në Grace Road, Leicester, afër terrenit të kriketit.

“Është raportuar se disa nga grupi mbanin shkopinj bejsbolli dhe kishin shkaktuar dëme në pijetore.

“Pas mbërritjes, u raportua se një kimikat kishte mbuluar njerëzit të përfshirë në incident dhe prandaj u ndoq edhe nga Shërbimi i Zjarrfikjes dhe Shërbimit të Shpëtimit Leicestershire.

Ndërsa dy burra, 53 dhe 43 vjeç, u arrestuan me dyshim për shkaktimin e dëmit trupor.