Rrëfimi tronditës: Ja si i dashuri më rrahu në mënyrë brutale

Rrëfimi tronditës: Ja si i dashuri më rrahu në mënyrë brutale

Një grua ka postuar fotografi tronditëse të lëndimeve që ajo thotë se ajo vuajti në duart e të dashurit të saj abuziv, pasi ai është burgosur për 14 muaj.

Jenna Hurley zbuloi të nxira të rënda në sytë e saj, në pjesën e prapme të kokës së saj dhe në të gjithë pjesën e pasme të saj.

Nëna e dy fëmijëve u sulmua nga Mark Whiteside, i cili tani po vuan dënimin.

Jenna, nga Kirkham, Lancashire, shkroi në Facebook se ai kishte marrë 21 muaj burg dhe mund të dilte në gjashtë.

Shërbimi i Prokurorisë sqaroi sot se dënimi ishte vetëm 14 muaj plus një urdhër kufizues pesëvjeçar. CPS pranoi se mund të lirohet pas shtatë muajsh.