Rrëzohet një aeroplan, dy të vdekur

Rrëzohet një aeroplan, dy të vdekur

Dy persona kanë humbur jetën pas rrëzimit të aeroplanit në Australi.

Avioni privat i llojit Broumby 610 u rrëzua në afërsi të qytetit Leigh Creeka, ndërsa në aksidentin humbi jetën piloti 49 vjeçar dhe bashkudhëtarja një vjet më e re.

Hetimet për shkaqet e aksidentit ajror janë në proces e sipër.