Rri ti n’shpi se Kujtesa vjen te ti!

Rri ti n’shpi se Kujtesa vjen te ti!

Ju njoftojmë se pas zhvillimve të fundit dhe situatës së krijuar nga Virusi COVID-19, Kujtesa si Operator esencial, përvec mundësive për të kryer pagesat e shërbimeve në mbi 400 pika të shitjes tek parnerët pagestarë, vazhdon të punoj në të gjitha lokacionet e saja me orarin Hane/Premte 08:00-19:00 & E Shtunë 08:00 – 15:00 dhe ku njëkohsisht ju bëjnë thirrje që të shfrytëzoni platformën e-commerce për të realizuar pagesat e shërbimeve tuaja online në my.kujtesa. com, ata për të lehtësuar edhe më shumë situatën për klientët e saj duke qëndruar në shtëpi, mundëson që Kujtesa të vijë tek ju.

Duke telefonuar në Qendrën e Thirrjeve për Mbështetjen e Klientëve në:   800 400 40 si dhe duke shënuar në faqën e tyre zyrtare Kujtesa Support në Facebook, ju mund të njoftoni kompaninë për skadimin e shërbimeve dhe adresën e vendbanimit kudo në Prishtinë, Fushë Kosovë si dhe tani edhe ne Qytetet tjera si: Kastriot, Lipjan, Mitrovice, Vushtrri, Gjilan, Kamenice, Viti, Besiane ku kjo e fundit dërgon Inkasantin në shtëpinë tuaj me të gjitha masat e marra dhe vendimet e fundit, për të kryer pagesat e shërbimeve dhe për të aktivizuar ato menjëhere.

Në këto zhvillime të fundit kemi kuptuar se Interneti është esencial dhe i domosdoshëm, dhe Kujtesa është kompania e parë që mundëson klientëve të trye një shërbim të tillë, duke qëndruar në shtëpi.

Rrini në shtëpi, komunikoni bashkë në një rrjet.