Rruumbeje Ofertën e Kujtesa në Ferizaj !

Rruumbeje Ofertën e Kujtesa në Ferizaj !

Me një super çmim, për vetëm 11.99 €, qytetarët e Ferizajit, mund të përfitojnë shërbimet premium të Kujtesa, të cilat i përmbanë kjo Ofertë.

 

Kujtesa sjell në shtëpitë e Qytetarëve të Ferizajit internet me shpejtësi deri në 300 Mbps, së bashku me‘wireless modem’. Përveç kësaj, Oferta përmban deri në 2 resiverë me mbi 180 kanale argëtuese për dy televizorë si dhe platformën më të re të Kujtesa, aplikacionin KUGO TV së bashku me librarinë e pafund të filmave dhe serialeve më të reja.

E patjetër që kësaj, Kujtesa i’a ka bashkangjitë edhe ligat më ekskluzive të Sportit Botëror, të cilat transmetohetn vetëm në ‘high definition’, vetëm në platformën e Kujtesa.

Këto liga përfshijnë: Champions League, Europa League, Super Liga Turke, Bundesliga Gjermane, Kupa e Spanjës ‘Copa del Rey’, NBA dhe Euroligën e Basketbollit.

Edhe kësaj radhe, për familjen tuaj, oferta përmban nga 4 numra të Zmobile, secili me nga 5€mbushje.

Për të përfituar nga Oferta, qytetarët e Ferizajit mund të vizitojnë dyqanin e Kujtesa në qendër të qytetit, Rruga 12 Qershor.

Friendly Reminder: rruuuumbeje ofertën!