Rugova: Do të kthehemi më të fortë, FBK afër basketbollistëve

Rugova: Do të kthehemi më të fortë, FBK afër basketbollistëve

Pandemia Covid-19 që ka prekur shumë shtete anembanë botës, ka bërë që të ndërpriten ngjarjet sportive. Kështu ka ndodhur edhe në Kosovë, ku është anuluar Superliga në konkurrencën e meshkujve dhe të femrave, derisa Bordi i FIBA Evropës ka vendosur që edhe Kampionatet Evropiane për grupmosha të reja të shtyhen për vitin e ardhshëm, më shumë në Insporti.com.