Ruiz vs Joshua – linku për LIVE

Ruiz vs Joshua – linku për LIVE

Anthony Joshua do të kërkojë t’i kthejë titujt e humbur në përballje me Andy Ruiz Jr, i cili e ka mposhtur disa muaj më parë.

Ndeshja po pritet me shumë kërshëri nga fansat e boksit. Rimeçi mes Andy Ruiz Jr dhe Anthony Joshua, pas meçit së tyre të parë në qershor të këtij viti. Linku KËTU