Sa para mund ti kurseni nëse jeni të vëmendshëm ndaj ofertave me zbritje?

Sa para mund ti kurseni nëse jeni të vëmendshëm ndaj ofertave me zbritje?

Dyqane të shumta të konsumit të përditshëm kohë pas kohë vijnë më çmime dhe oferta të ndryshme me zbritje.

Por sa janë këto zbritje të arsyeshme apo sa shfrytëzohen nga konsumatorët?

Shpesh here konsumatorët mund të përfitojnë shume dhe të kursejnë një shumë të konsiderueshme të parave nëse janë të vëmendshëm dhe i ndjekin me kujdes ofertat e zbritjeve.

Le t’i referohemi një rasti konkret, super-marketi Conad që gjendet me dy pika në Prishtinë, në Breg të Diellit dhe në Lagjen Arbëri, ka lansuar një ofertë ekskluzive nga data 11 – 17 janar.

Në këtë ofertë përfshihen mbi 20 produkte me zbritje, secili nga produktet që përfshihen në zbritje mund t’i përfitoni me zbritje nga 11-27 %, nëse e përkthejmë në para, vetëm nga një produkt mund t’i kurseni një shumë të konsiderueshme parash.

Djathëra, proshuta, sallame, pije dhe detergjente të ndryshme, të llojeve që vetëm në Conad mund ti gjeni. Nga të gjitha këto lloje të produktivë ju mund të kurseni një sasi të konsiderueshme të parave nëse jeni të vëmendshme dhe i ndjekin ofertat me zbritje, që janë të shpeshta nga Conad.

Me foto të ilustruara do tua prezantojmë 20 produktet me zbritje që përfshihen në ofertën e Conda Kosova: