fbpx

Salah në “bazën shqiptare” në Rusi

Salah në “bazën shqiptare” në Rusi

Ekipi i Egjiptit tashmë ka konfirmuar të gjitha aranzhimet për qëndrimin evet n Rusi gjatë Kampionatit Botëror të futbollit.

Ky ekip që sivjet ka vëmendje shumë të madhe të medieve për shkak të një lojtari të vetëm, i cil quhet Mohamed Salah dhe ka qenë një prej më të mirëve në botë këtë vit, ka përzgjedhur qytetin e Groznit, kryeqendrën e rajonit të Çeçemnisë për të qëndruar gjatë botërorit.

Lexoni shkrimin e plotë.