Shpend Ahmeti: S’e kam synim azilin, s’ja kam frikën kërcënuesve – aq më pak disave që i njoh mirë

Shpend Ahmeti: S’e kam synim azilin, s’ja kam frikën kërcënuesve – aq më pak disave që i njoh mirë

Shpend Ahmeti, kryetari i Partisë Socialedemorkate, ka reaguar sot pas kërcënimeve që mori mbrëmë nga ish-partiaku i tij, Sali Zyba.

“Jam qytetar krenar i Republikës së Kosovës dhe nuk e kam synim azilin në asnjë shtet tjetër”, ka thënë Ahmeti, shkruan Insajderi.

“Nuk ja kam pas frikën kërcënuesve në asnjë rrethanë e aq më pak disave që i njoh mirë”.

“Urime miq të mi! Kosova ka mjaft probleme për me i zgjidh”.

Salih Zyba lozë pushtetarin e rreptë, e kërcënon hapur Shpend Ahmetin

insajderi.com