“Sampdorian e kam kërkuar në Google, sepse nuk e njihja si ekip”, deklarata e çmendur e Mauro Icardit

“Sampdorian e kam kërkuar në Google, sepse nuk e njihja si ekip”, deklarata e çmendur e Mauro Icardit

“Sampdorian e kam kërkuar në Google, sepse nuk e njihja si ekip”.

Mauro Icardi ka kërkuar në Google për Sampdorian, kur e kuptoi që do të transferohej aty nga Barcelona.

Argjentinasi ka zbuluar prapaskenën interesante në një intervistë sot.

“Kur mësova se do të transferohesha nga Barcelona te Sampdoria e kam kërkuar në Google, sepse nuk e njihja si ekip. Disa nga shokët e ekipit te Barça janë tallur për faktin se do të luaja me Cassanon dhe Pazzinin”, deklaroi Icardi.

“Ka qenë një zgjedhje e bazuar edhe te stili im i lojës. Te Barcelona luhej në një mënyrë tjetër, që mua nuk më përshtatej, ndërsa te Sampdoria jam ndier menjëherë mirë, edhe falë Obiang”, shtoi ai.