Samsung tregon sa Galaxy S8 dhe S8 Plus ka shitur

Samsung tregon sa Galaxy S8 dhe S8 Plus ka shitur

Samsung Galaxy S8 po kalon një moment të shkëlqyer. Sipas një raporti nga The Investor ku citon firmën analitike Strategy Analytics, shitjet e Galaxy S8 dhe S8 Plus (http://bit.ly/2uo7mjS) kanë arritur në 20 milion njësi muajin e kaluar.

Raporti thotë se Samsung ka shitur 278.800 S8 dhe S8 Plus çdo ditë që nga debutimi në muajin Prill. Edhe pse nuk e dimë sesi krahasohen këto shitje me S7, Samsung ka thënë se S8 dhe S8 Plus janë më popullorë se paraardhësi.

Dy javë më parë shefi i Samsung Mobile, Dj Koh, tha se flagshipët më të fundit të kompanisë janë shitur 45% më shumë sesa Galaxy S7.

Gjithashtu raportohet se gjatë një konference Samsung kishite thënë se shitjet e S8-ës kanë qenë sa dyfishi i S7.

Suksesi i Galaxy S8-ës nuk u pengua aspak nga LG G6 edhe pse ky i fundit debutoi disa javë më parë. Ndërsa Galaxy S7-ta vitin e kaluar performoi mirë sepse doli në shitje përpara LG G5. /PCËorld Albanian