Së shpejti arrin Mitsubishi Pajero Sport i ridizajnuar

Së shpejti arrin Mitsubishi Pajero Sport i ridizajnuar

Pajero Sport është rritur kryesisht në fushat e projektimit, komoditetit, praktikës dhe cilësisë.

Në shikim të parë, janë zbuluar fenerët e rinj, grilat e ftohësit, parakolpi dhe detajet e kromit në formë C.

Mitsubishi nuk ka zbuluar pamjen e pasme të makinës, por aty pritet grupi i ri i dritave të ridizajnuara dhe më pak ndryshime të parakolpave.

Sa i përket brendësisë, nuk do të ketë lajme të rëndësishme, ndërsa motori turbo-dizel me 2,4 litra është i ngarkuar në makinë., transmeton KosovaPress

Debutimi i Pajero Sport do të bëhet më 25 korrik në Tajlandë. Përditësimi i kësaj makine pritet edhe në tregun evropian, por ende nuk ka një datë të caktuar nga prodhuesi.