Së shpejti Jaffa Champion me udhëtime falas për ju!

Së shpejti Jaffa Champion me udhëtime falas për ju!

Brendi i njohur i shijes botërore, Jaffa Champion së shpejti do të filloj një kampanjë atraktive.

“Pije me dashni” është slogani i kampanjës, i cili do të shoqërohet me Zemrën e Jaffa Champion, ku ju mund të realizoni një foto me dashnin, por edhe të blini një paketim Jaffa Champion  dhe të shikoni se mos jeni fituesi fatlum i një pushimi që dhuron Jaffa Champion.

Kampanja do të jetë aktive nga 01 Shkurti deri me 14 Shkurt në Albi Mall, dhe të gjithë të interesuarit do të kenë mundësi që brenda këtyre ditëve të fitojnë  3 udhëtime fantastike, në tri vende atraktive të zgjedhur nga ne, e mbi gjitha falas.

Udhëtime dhe befasia të shumta po ju presin…
Për gjithçka rrini të kyçur.