Rojet e sigurisë në një aeroport në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë paranndaluar një fatkeqësi shumë të madhe. Në aeroportin e Maryland ato sekuestruan një raketë-hedh" />

Sekuestrohet një raketë në aeroport

Sekuestrohet një raketë në aeroport

Rojet e sigurisë në një aeroport në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë paranndaluar një fatkeqësi shumë të madhe. Në aeroportin e Maryland ato sekuestruan një raketë-hedhëse.

Raketë-hedhësja u gjet në bagazhet e një personi i cili më vonë deklaroi se ishte ushtarak. Personi që kishte armën e rëndë në aeroport u shpreh se ishte një suvenir nga Kuvajti.

Shtetet e Bashkuara të Amerikës nuk është se kanë marrëdhënie të tensionuar me Kuvajtin. Në gusht të vitit të kaluar DASH deklaron se marrëdhëniet me Kuvajtin jamë të mira në ndarjen e vlerave, traditave historike dhe demokratike.