Shakohoxha: Kosova më e mirë se Shqipëria – në të ardhmen një kombëtare

Shakohoxha: Kosova më e mirë se Shqipëria – në të ardhmen një kombëtare

Sporti ishte pikënisja e përplasjeve ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë, të cilat më pas morën hov duke arritur deri në institucionet më të larta. Ka të shumtë që konsiderojnë se Kosova duhet ta vazhdojë rrugën e nisur, si e pavarur dhe shtet në vete, me një skuadër sa më të fortë përfaqësuese.

Por, ka edhe të atillë që insistojnë në Bashkim Kombëtar dhe përfaqësim të shqiptarëve vetëm me një Kombëtare. Lajmi i plotë