Shaqiri bëhet ‘babadimër’, bashkë me shokët i gëzon fëmijët me dhurata

Shaqiri bëhet ‘babadimër’, bashkë me shokët i gëzon fëmijët me dhurata

Zyrtarët e Liverpoolit vazhdojnë traditën për festat e fundvitit.

Disa futbollistë dhe trajneri Jurgen Klopp, kanë vizituar një spital të qytetit për t’i gëzuar më dhurata fëmijët e sëmurë dhe me aftësi të kufizuara, më shumë në Insport.com