“SHBA nuk arriti të bëjë asgjë në sulmet kundër Sirisë”

“SHBA nuk arriti të bëjë asgjë në sulmet kundër Sirisë”

Lideri i Hezbollahut libanez, Sayed Hasan Nasrala, tha sot se sulmi i SHBA-së, Francës dhe Britanisë së Madhe në Siri nuk ka arritur asgjë dhe se kjo nuk ka ndihmuar as rebelët në Siri dhe nuk i ka shërbyer interesave të Izraelit.

Nasralah tha se ushtria amerikane është përmbajtur, pasi ajo e dinte se sulmi më i madh do të shkaktonte hakmarrjen e Damaskut dhe aleatëve të tyre dhe kështu do ta ndiznin rajonin.