SHBA tregon nëse do t’i tërheq trupat nga Siria

SHBA tregon nëse do t’i tërheq trupat nga Siria

Ambasadorja e SHBA-ve në Kombet e Bashkuara, Nikki Haley, tha të dielën se Shtetet e Bashkuara nuk do t}i tërheq trupat e saj nga Siria deri në arritjen e qëllimeve të saj.

Duke folur për Fox News të dielën, Haley renditi tre synime për Shtetet e Bashkuara: siguria se armët kimike nuk do përdoren në asnjë mënyrë, që Siria do të mundet dhe se ka një pikë të mirë për të parë atë që Irani eshte duke bere.

“Është qëllimi ynë që t’i shohim trupat tonë të kthehen në SHBA, por nuk do të largohemi derisa të dimë që i kemi kryer ato synime”, tha Haley. /Insajderi.com