Shell Licensee Kosova, konfirmon përsëri që zyrtarisht operon në vendin tonë

artikull i sponzorizuar
Shell Licensee Kosova, konfirmon përsëri që zyrtarisht operon në vendin tonë

Pas përfundimit te Samitit me një mbrëmje Gala ne Munich nga Shell ku pjesëmarrës ishin përfaqësues nga 82 vende te botës që Shell operon, Shell Licensee ne Kosove ju nda shpërblimi Hero i Misionit nga zyrtarët dhe menaxheret global te Shell.

Kjo ngjarje në vazhdimësi është hap drejt vazhdimit te ofrimit te shërbimeve kualitative nga Shell licensee në Kosovë, lajm që më tutje konfirmon qe Shell është dhe zyrtarisht operon ne vendin tonë, duke i mundësuar qytetareve tonë nivel te ri të shërbimit me derivate dhe lubrifikante me cilësi te lartë.