Shell sjell në Kosovë “Formula 1 Ferrari” në vlerë prej 16 milionë euro

Shell sjell në Kosovë “Formula 1 Ferrari” në vlerë prej 16 milionë euro

Shell Kosova për  herë të parë  në Kosovë ka sjell Formula 1, në vlerë prej 16 milionë euro.

Nga data 17 korrik deri më 30 korrik, Formula 1 do të jetë në të gjitha qytetet e Kosovës. Qytetarët do të kenë mundësi të shohin nga afër bolidin e Ferrarit të Formulës 1.

Ky organizim do të mbahet me sloganin “Mbushe ndenjën, Formula 1 Ferrari në qytetin tënd”, qytarët do të kenë mundësi të marrin pjesë në aktivitete të ndryshme si dhe të fitojnë dhurata të veçanta.

E jo vetëm aktivikete, ky grup i vajzave pritën  mërgimtarët, duke ju uruar  një pushim të këndshëm.

Për gjithë ju që ende  nuk keni vizituar pikat e Shell-it, vizitojeni ato dhe  kujtimet merrni me vete.

Qyetarët tashmë e kanë pikën e tyre të  derivateve  të cilësisë së lartë si dhe shumë produkte tjera cilësore.

“Mbushe ndenjën, Formula 1 Ferrarri në qytetin tënd”.

Shell Kosova për herë të parë në Kosovë ka sjell Formula 1 Ferrari

Gepostet von Insajderi am Mittwoch, 24. Juli 2019