Shërbimet e Google dalin jashtë funksionit, dukë përfshirë YouTube, Gmail, Docs e shumë të tjera

Shërbimet e Google dalin jashtë funksionit, dukë përfshirë YouTube, Gmail, Docs e shumë të tjera

Aplikacionet e Google duke përfshirë YouTube, email dhe Docs po pësojnë një ndërprerje të rrallë të shërbimit, përdoruesit nuk mund të hyjnë në shumë prej shërbimeve të kompanisë.

Ndërprerja filloi pak para mesditës, kur  faqet e Google filluan kthejnë gabimet e serverit kur vizitohen.

Përdoruesit në të gjithë botën raportuan probleme me Gmail, Google Drive, Android Play Store, Maps dhe të tjera

Motori i kërkimit i Google, megjithatë, mbeti i paprekur nga problemet që prekin shërbimet e tij të tjera.

Pavarësisht nga ndërprerja e përhapur, paneli i shërbimit i Google fillimisht nuk tregoi gabime para se të kalonte në statusin e kuq në të gjitha shërbimet.

Shumë individë dhe biznese mbështeten në shërbimet e Google për aplikacionet themelore të punës si email dhe kalendarët.

“Ne jemi të vetëdijshëm për një problem me Gmail që prek shumicën e përdoruesve. Përdoruesit e prekur nuk janë në gjendje të hyjnë në Gmail,” tha një deklaratë, me fjalën “Gmail” të zëvendësuar me shërbime të tjera.

Google është kontaktuar për koment, por një zëdhënës tha se ata nuk ishin në gjendje të hynin në emailin e tyre./Insajderi.com