Sheshi Nënë Tereza do të shndërrohet në magji këtë nëntor, vjen gara atraktive e “Monster Trucks”

Sheshi Nënë Tereza do të shndërrohet në magji këtë nëntor, vjen gara atraktive e “Monster Trucks”

Monster Trucks Albanian për herë të parë vjen në Shqipëri në Sheshin Nënë Tereza me datën 9 nëntor të këtij viti duke filluar nga ora 18:00.

Ky event madhështorë i këtij lloji po organizohet për herë të parë në trojet shqiptarë.

Pasi që kjo lloj garë është shumë e ndjekur në botë dhe shumë e popullarizuar, interesimi edhe në eventin e Tiranës është shumë i madhe.

Për ti dhënë shije akoma më shumë këtij eventi të veçanta do të përkujdeset DJ i njohur “DJ DANNY”.

Biletat për këtë event si për çdo event tjetër mund ti gjeni në Rave Travel. Për shkak të interesimit të madhe për bileta, biletat janë të ndara në dy grupe në Zonen A dhe në Zonen B.

Për më shumë rreth biletave mund të shërbeheni në ueb faqen e Rave Travel: www.rave-travel.com dhe në faqen e Facebook-it RaveTravel.

 

Monster Truck Albania

Monster Trucks AlbaniaÇmimet Early Bird për shtetasit e KosovësZona B në këmbë | 8 EUR & Zona A ulur në stola | 18 EURLinku në bio 🔝 për biletat dhe për zonat.Online: www.rave-travel.comCdo pike Rave TravelOferta mbaron në 24 Tetor‼️

Gepostet von RaveTravel am Sonntag, 20. Oktober 2019