Shija adekuate e pranverës

Shija adekuate e pranverës

Pranvera vjen me surpriza, ditë me diell dhe ditë me shi.

Padyshim se keni nevojë për një pije të lehtë freskuese, e pikërisht kjo e karakterizon Rc Cola.

Rc Cola i qëndron besnike shijes fantastike të ruajtur nga viti 1905.

Rc Cola është pije e gazuar që konsumohet nga miliona njerëz në mbarë botën, e cila konsiderohet si pije freskuese e butë.

Për personat me shije të veçantë Rc Cola gjendet me shije të ndryshme: “RC Cola”, “Rc Q”, “Rc Exotic”, “Rc ColaNeo”, “Rc Refresher”, “Bitter Lemon”, “Lemon Lime” , brendi Rc Cola ju ofron dhe mundësi të ndryshme të paketimeve plastike si: 2l, 1.5l dhe 0.5l, si dhe kanaҫe alumini 0.33l.

Zgjedh shijen e freskisë pranverore, zgjedh Rc Cola.