Shikoni dy minutat e fundit të Bashkimi – Rilski në video

Shikoni dy minutat e fundit të Bashkimi – Rilski në video

Takimi super dramatik ndërmjet Rilskit dhe Bashkimit ka qenë një prej temave të ditës në sportin e Kosovës. Përderisa Insporti në raportin e plotë të ndeshjes kronologjikisht paraqiti ngjarjet kryesore në çerekun e katërt, tashmë mund të shikoi edhe videon nga kjo periudhë dramatike e lojës dhe reagimin e shkëlqyeshëm, fillimisht të Zollos i cili shënoi pas kërcimit në sulm, e me pas edhe të Mossit, i cili i shënoi gjuajtjet e lira.

Pas fitores, gëzimi i lojtarëve dhe zyrtarëve të Bashkimit ishte i madh, që është e kuptueshme, meqë fjala është për suksesin më të madh në histori të këtij klubi.

Videon e ka publikuar Insporti dhe mund ta shikoni këtu.