Shikoni se çfarë bën Zhegrova në shtëpinë e tij (VIDEO)

Shikoni se çfarë bën Zhegrova në shtëpinë e tij (VIDEO)

Këto muajt e fundit janë fantastik për Edon Zhegrovën dhe kjo ka bërë që të ketë një vend në formacionin e Baselit, skuadër në të cilën bënë pjesë ai, me shume ne Insporti.com