Shoferi kapet nga policia teksa voziste me tablet të lidhur për timon

16.11.2017 23:01
Shoferi kapet nga policia teksa voziste me tablet të lidhur për timon

Një njeri kanadez krijoi sistemin e tij argëtues në timonin e tij të makinës. Ai kishte lidhur tabletin dhe telefonin e tij për tomonin e makinës.

Shoferi u kap nga nga një polic i trafikut, teksa e dalloi atë duke vozitur me tablete të lidhur për timoni.

Ai u gjobit dhe ju mor patent shoferi, duke i pamundësuar të aplikoj për një të ri.

Në shumë vende si Australia, Franca, Spanja kanë të ndaluar në mënyrë të drejtëpërdrejtë përdorimin e telefonit gjatë vozitjes, pra, ata që përdorin gjobitën përmes gjobave dhe burgjeve, shkruan CNN.

Të gjitha provincat anembanë Kanadasë kanë ligje kundër vozitjes së hutuar, dhe gjobat shkojnë nga 80 euro deri në 1200 euro.