fbpx

Shorti i UEFA-s, lajm i mirë për ekipet shqiptare

Shorti i UEFA-s, lajm i mirë për ekipet shqiptare

UEFA ka bërë ndryshime së fundmi për sa i përket Ligës së Europës, duke i rritur ndjeshëm shanset që skuadrat që marrin pjesë në turet eliminatore të shkojnë në grupe.

Shorit për kualifikime të garave kryesore të UEFA-s për klube do te zhvillohet në Zvicër dhe ekipet shqiptare tashmë i kanë të njohur edhe kundërshtarët potencialë.

Lexoni lajmin e plotë.