Artikull i sponsorizuar

Shpallen fituesit e lojës shpërblyese në Petrol Company

Shpallen fituesit e lojës shpërblyese në Petrol Company

Gjatë dy muajve të verës nga 15 qershori deri me 15 gusht, Petrol Company ka organizuar lojë shpërblyese për të gjithë klientët. Siç jeni njoftuar edhe me herët nga Petrol Company, mbrëmë janë shpallur të gjithë fituesit fatlumë, ku përzgjedhja është bë drejtpërdrejtë në TV Dukagjini nga ora 20:30. Petrol Company njofton të gjithë fituesit, se shpërblimet e derivateve mundeni me i tërheq në pompat e Petrol Company që i keni më afër vendbanimit, ndërsa shpërblimet tjera TV, smartphone, tablet dhe pushimet në Turqi, duhet patjetër me i tërheq në admninstratën e kompanisë në Fushë Kosovë. Për çdo informacion shtesë kontaktoni në numrat: 038-601-057,038-601-059,038-601-137.

Më poshtë është lista e të gjithë emrave të fituesve:

 

LOJA SHPËRBLYESE 2017

EMRI DHE MBIEMRI SHPERBLIMI
GAZMIR BLAKAJ 40 LITRA
ARBEN MORINA 40 LITRA
EDMOND NURA 40 LITRA
SYLE ZEJNA 40 LITRA
LAVDIM CITAKU 40 LITRA
BUJAR SELMANI 40 LITRA
BERNA MALIQI 40 LITRA
IMRI ESATI 40 LITRA
JOZEFAT NIKOLLAJ 40 LITRA
MENTOR MAREVCI 40 LITRA
SYLE ZEJNAJ 10 LITRA
FARUK SOPA 10 LITRA
BEHXHET HASANI 10 LITRA

 

EMRI DHE MBIEMRI SHPERBLIMI
BUJAR BERISHA 10 LITRA
MILAIM BUNJAKU 10 LITRA
ZUBEIR OMBASHI 10 LITRA
BAJRAM KRASNIQI 10 LITRA
NASUF TAHIRI 10 LITRA
KUSHTRIM GASHI 10 LITRA
AVDI CEKU 10 LITRA
NAZMI ELEZAJ 10 LITRA
BLENERA BERISHA 10 LITRA
VENHAR DAUTI 10 LITRA
GAZMEND HOXHA 10 LITRA
QENDRIM THAQI 10 LITRA
HAMIT EMINI 10 LITRA

 

EMRI DHE MBIEMRI SHPERBLIMI
AVNI BACA 10 LITRA
FLORENT SHABANI 10 LITRA
AJSHE GASHI 10 LITRA
SHAHDAN SARAQINI 10 LITRA
LENDON HADERGJONAJ 10 LITRA
LORIS (mbiemrinukeshteidentifikuar) 10 LITRA
MENTOR ZENELI 10 LITRA
NUREDIN MALIQI 10 LITRA
RRUSTEM HAZIRAJ 10 LITRA
FLORIM HYSENI 10 LITRA
EKREM BUNJAKU 10 LITRA
ALBIN ZEQIRI 10 LITRA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SAMIR DURGUTI 10 LITRA
ARBULON NURSHABA 10 LITRA
ANDI MULLABAZI 10 LITRA
LUMTURIJE HAJDARI 10 LITRA
DIJE RACAJ 10 LITRA
EDONIS ADEMI 10 LITRA
ENVER MEHMETI 10 LITRA
ESAT ZEQIRI 10 LITRA
HAJRULLAH FERATI 10 LITRA
DERVISH BERISHA 10 LITRA
ABEDIN DRESHAJ 10 LITRA
BLEDAR KADRIJAJ 10 LITRA
SAHIT MZIU 10 LITRA
LABINOT PANXHA 10 LITRA
SALI BERDYNAJ 10 LITRA
ALBERT KAJTAZI 10 LITRA
GJELAL FEJZULLAHU 10 LITRA
FADIL BERA 10 LITRA
BLENDI MORINA 10 LITRA
BURHAN HASANI 10 LITRA
GRAMOZ CEKU 10 LITRA
SKENDER BALLATA 10 LITRA
LEONARD KODRAJ TV 32’
SEMIR ARNAUTI TV 32’
AGRON ARLLATI TV 32’
ENVER GASHI TV 32’
IMER LAJQI TV 32’
BUJAR BERBATOVCI TV 32’
HAJRUSH MAHOLLI TV 32’
FARUK SOPA TV 32’
HESET HASIMI TV 32’
KASTRIOT VITIJA TV 32’
AFRIM ZEJNULLAHU TV 39’
NEXHMI MEHMETI TELEFON
VJOLLCA CAKAJ TELEFON
XHEMAJL KORQA TELEFON
SEAD HAMITI TELEFON
GANI DRESHAJ TELEFON
FEHMI ISMA TELEFON
NAHIT NURKASA TELEFON
LULZIM(mbiemrinukeshteidentifikuar) TELEFON
SHEFQET AVDIU TELEFON
QAZIM KRASNIQI TELEFON
NUREDIN MALIQI TABLET
BAJRAM MJEKU TABLET
SHEFKI PAJAZITI TABLET
DARDAN KRASNIQI TABLET
ADNAN SHABANAJ TABLET
BESIM KAQIU TABLET
RAMADAN GASHI TABLET
BOKZANA ZEQIRI TABLET
BETIM HARADINAJ TABLET
ALBAN QERIMI TABLET
VERA NRECAJ Pushim per cift ne Turqi
ARSIM BERISHA Pushim per ciftne Turqi