Shpërthim afër rezidencës së presidentit

Shpërthim afër rezidencës së presidentit

Sot ka pasur një shpërthim në vilën “Gorica” në Podgoricë. Vila që shfrytëzohet nga presidenti i
Malit të Zi, Millo Gjukanoviç, dhe qeveria e Malit të Zi për pritjen e mysafirëve dhe delegacioneve, njofton “Veçernje Vesti”.

Në vendngjarje kanë dalë ekipet e zjarrfikësve, ndërsa ende po hetohet shkaku i shpërthimit.

Nuk raportohet për të lënduar.