Shpërthim i fuqishëm pranë Ambasadës amerikane

Shpërthim i fuqishëm pranë Ambasadës amerikane

Mediat ndërkombëtare njoftojnë për një shpërthim që ka ndodhur jashtë ambasadës amerikane në Pekin, Kinë.

Burra me uniformë janë duke qëndruar rrotull një kordoni policor, siç dhe shihet ën disa video të publikuar në rrjetet sociale.

Ambasada amerikane është e vendosur në distruktin Chaoyang të Pekinit. Ambasadat e Izraelit dhe Koresë së Jugut ndodhen gjithashtu afër saj.