fbpx

Shpresat e Edon dhe Egzon Shalës për “Tokio 2020” rriten

Shpresat e Edon dhe Egzon Shalës për “Tokio 2020” rriten

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka nënshkruar sot dy memorandume bashkëpunimi me mundësit Edon dhe Egzon Shala, për shpenzimet e përgatitjeve të sportistëve në fjalë për Lojërat Olimpike “Tokio 2020”, njofton kumtesa.

Lexo lajmin e plotë në Insporti

Shpresat e Edon dhe Egzon Shalës për “Tokio 2020” rriten