Shqipëria nuk reziston shumë, Franca në epërsi

Shqipëria nuk reziston shumë, Franca në epërsi

Është minuta e tetë e takimit Shqipëri-Francë në stadiumin e ri në Tiranë dhe mysafirët kanë shijuar golin e epërsisë.

Ishte Tolisso që arriti të shënojë në portën e kuqezinjve, duke iu dhënë dush të ftohtë 20 mijë spektatorëve të mbledhur në stadium.