“Shqiptarët më quajtën tradhtar pasi zgjodha Kosovën” – rrëfimi i Milot Rashicës

“Shqiptarët më quajtën tradhtar pasi zgjodha Kosovën” – rrëfimi i Milot Rashicës

Vitesse ishte ekipi ku Milot Rashica spikati në karrierë dhe do të merrte vëmendjen në Evropë.

Prej andej do të përzgjidhej edhe nga ana e De Biasit për të luajtur me Shqipërinë, në miqësoret përpara se të mbërrinim në Evropian.

Lexoni më shumë në Insporti