Shtëpia e tmerrit: FBI zbulon kokën e gruas mbi trupin e mashkullit

Shtëpia e tmerrit: FBI zbulon kokën e gruas mbi trupin e mashkullit

Agjentët e FBI-së thuhet se gjetën kova të mbushura me koka, krahë dhe këmbë, si dhe grumbuj të organeve gjenitale të meshkujve dhe pjesëve të trupit të njerëzve të ndryshëm, të bërë bashkë, ndërsa punonin në një rast që lidhej me trafikimin ilegal të organeve të njerëzve.

Oficerët bënë zbulimin e neveritshëm, të përshkruar si një “histori tmerri”, në një laborator shkencor në Arizona.

Qendra e Burimeve Biologjike në Phoenix, e cila merret me dhurimin e organeve dhe strukturën e indeve, është paditur nga tetë familje.

FBI ndoqi një gjurmë letre që çoi në qendër, të udhëhequr nga pronari Stephen Gore, për të cilin ata thanë se ishte duke përfituar nga shpërbërja dhe shitja e mbetjeve pa pëlqimin e donatorëve, transmeton KosovaPress.

Laboratori është bastisur nga FBI në vitin 2014, por dëshmitë e detajuara për atë që agjentët gjetën janë bërë publike vetëm për shkak të padive.

Agjentët thanë se trupat ishin copëtuar me motorë dhe sharra, sipas një raporti nga shtypi i lajmeve të SHBA-ve – KMOV4.

Në padi thuhet se “pishina të gjakut njerëzor dhe lëngjeve trupore u gjetën në dysheme të frigoriferit”. Po ashtu, thuhet se nuk kishte shenja identifikuese për kufomat.

Një agjent tha se gjeti një “pije freskuese të mbushur me gjenitalet mashkullore”, “në një kovë kokat, krahët dhe këmbët” dhe thotë se pa “koka të infektuara”.

Ata gjithashtu përshkruan pamjen e një koke të prerë të një gruaje, e cila ishte vendosur mbi kufomën e një mashkulli “sikur nga filmat për Frankenshtajnin”, e varur në mur.

Oficerët bënë zbulimin e neveritshëm, të përshkruar si një “histori tmerri”, në një laborator shkencor në Arizona.

Qendra e Burimeve Biologjike në Phoenix, e cila merret me dhurimin e organeve dhe strukturën e indeve, është paditur nga tetë familje.

FBI ndoqi një gjurmë letre që çoi në qendër, të udhëhequr nga pronari Stephen Gore, për të cilin ata thanë se ishte duke përfituar nga shpërbërja dhe shitja e mbetjeve pa pëlqimin e donatorëve, transmeton KosovaPress.

Laboratori është bastisur nga FBI në vitin 2014, por dëshmitë e detajuara për atë që agjentët gjetën janë bërë publike vetëm për shkak të padive.

Agjentët thanë se trupat ishin copëtuar me motorë dhe sharra, sipas një raporti nga shtypi i lajmeve të SHBA-ve – KMOV4.

Në padi thuhet se “pishina të gjakut njerëzor dhe lëngjeve trupore u gjetën në dysheme të frigoriferit”. Po ashtu, thuhet se nuk kishte shenja identifikuese për kufomat.

Një agjent tha se gjeti një “pije freskuese të mbushur me gjenitalet mashkullore”, “në një kovë kokat, krahët dhe këmbët” dhe thotë se pa “koka të infektuara”.

Ata gjithashtu përshkruan pamjen e një koke të prerë të një gruaje, e cila ishte vendosur mbi kufomën e një mashkulli “sikur nga filmat për Frankenshtajnin”, e varur në mur.