Shtetet që po lëkunden sa ka Biden e sa ka Trump

Shtetet që po lëkunden sa ka Biden e sa ka Trump

Një garë shumë interesante po zhvillohet në mes kandidatit demokrat për president nga demokrat, Joe BIden dhe presidentit aktual të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Turmp

Trump është duke fituar në Florida me 51.3% ndërsa Biden ka 47.8%.

Ai po ashtu është në eperësi edhe në Georgia, Lowa e Michigan.

Ndërsa, Joe Biden ka rezultat më të mirë në Arizona me 52.4% kundrejt 46.3% sa ka Trump.

Po ashtu ai është përpara edhe në Nevada e New Hampshire, raporton Insajderi.

Në nivel shtetesh rezultati është 220 me 213 për Biden. Gara mbetet shumë e ngushtë. /Insajderi.com