golin e fundit të shnëuar në takimin ndërmjet ekipi shqiptar Luftëtari dhe atij letonez Vetns" />

Shtohen dyshimet për kurdisje, kompania e basteve e kishte bllokuar ndeshjen e Luftëtarit

Shtohen dyshimet për kurdisje, kompania e basteve e kishte bllokuar ndeshjen e Luftëtarit

Insporti kishte publikuar golin e fundit të shnëuar në takimin ndërmjet ekipi shqiptar Luftëtari dhe atij letonez Vetnspils, duke e cilësiar si shumë të dyshimtë mënyrën se si futbollistët e ekipit shqiptar “luftonin” që ta humbnin topin dhe të pësonin gol.

Mirëpo, tashmë është komfrimuar se dyshime ka pasur edhe nga vetë kompanitë e basteve, madje një prej drejtuesve të kompanisë Betsafe është deklaruar edhe publikisht për këtë ndeshje.

Lexoni shkrimin e plotë, për ndeshjen që u bë temë e mediave ne Letoni dhe më gjerë.