Shumat marramendëse që i marrin menaxherët në kurriz të futbollistëve

Shumat marramendëse që i marrin menaxherët në kurriz të futbollistëve

Pas çdo transferimi janë ata figurat qendrore dhe shpesh herë decizive, ndërsa në jo pak raste shkaktojnë edhe debate e diskutime.

Bëhet fjalë për agjentët e futbollistëve, të cilët edhe këtë herë kanë përfituar shifra marramendëse nga transferimet, më shumë në Insporti.com.