Si do të quhet Arena Kombëtare?

Si do të quhet Arena Kombëtare?

Çështja e nxjerrjes në ankand të emrit të stadiumit që po ndërtohet në gërmadhat e impiantit legjendar “Qemal Stafa” ka sjellë një reagim të shumë figurave të njohura të sportit dhe politikës. më shumë në Insporti