Si në Narcos: Karteli i drogës në Meksikë vrau policë, rrëmbeu një zyrtar dhe një gjykatës

Si në Narcos: Karteli i drogës në Meksikë vrau policë, rrëmbeu një zyrtar dhe një gjykatës

Një rajon policie ka humbur tre agjentë, dhe katër zyrtarë janë marrë peng nga bandat e drogës në Meksikë.

Një ngjarje si në seritë me kartelet meksikane të drogës ka ndodhur së fundmi.

Anëtarët e kartelit “Brezi i ri i Haliskos” morën përgjegjësinë për sulmin në Vilagran, Guanahuato.

Anëtarët e grupit kriminal thuhet se dërguan njerëzit e tyre më të fortë për të marrë peng katër zyrtarë, përfshi një gjykatës.

Ata lanë pas një parullë me një mesazh kërcënues ndaj kujtdo që ishte aleat me rivalët e tyre, kartelin Santa Rosa de Lima.

Mes dy karteleve ka nisur lufta që në vitin 2017, për shkak të kontrollit të biznesit fitimprurës të naftës.