Skandali i madh në Greqi: Olympiacos do të shkatërrohet për trukime ndeshjesh

Skandali i madh në Greqi: Olympiacos do të shkatërrohet për trukime ndeshjesh

Evangelos Marinakis, pronar dhe president i Olympiacos, do të pezullohet për gjithë jetën.

Klubi duhet të paguajë një dënim prej tre milion eurosh, për asyen e trukimeve të ndeshjeve, është ky shkrimi i “SDNA”, më shumë në Insporti.com.