Snajpersitët sigurojnë qytetet britanike për festen e Vitit të Ri

Snajpersitët sigurojnë qytetet britanike për festen e Vitit të Ri

Snajperistët e forcave speciale (SAS) do të jenë në rrugët e qyteteve kryesore britanike sonte, ndërsa qytetarët do të mirëpresin festën e vitit të ri.

Ushtarët e forcave speciale do të mbikëqyrin turmat në sheshin Trafalgar të Londrës, Birmingham, Manchester, Liverpool dhe Edinburg.

Sharp-shooters do të pajisen me pushkë Barrett Light . 50, e cila mund të ndalojë një automjet në gati një milje.

Xhihadistët kanë bërë kërcënime të këqija online për të shkaktuar kaos në festimet e Vitit të Ri.

Një imazh imazhi shqetësues tregoi një shpërthim në brigjet e Thames gjatë festës vjetore të fishekzjarrëve.