Sot është një super ditë për Arbër Zenelin

Sot është një super ditë për Arbër Zenelin

Sot është një super ditë për Arbër Zeneli dhe familja e tij.

Arsyeja është që e fejuara e tij, Majlinda Hoda sot ka diplomuar, me shume ne Insporti.com